English
kArton hírlevél

Üzemeltető: lev-lista.hu

Keresés

   kArton > események > programok > ASK ELVIS! Holland-magyar buli > oldal
ASK ELVIS! Holland-magyar buli
dátum: 2011.04.18
ASK ELVIS! Holland-magyar buli1/1 oldal

ASK ELVIS!

Kérdezz, és Elvis válaszol!

 

Sok szeretettel meghívunk mindenkit a Lamelos + Stark kiállításhoz kapcsolódó ASK ELVIS! címmel megrendezésre kerülő holland-magyar bulinkra 2011.április 27-én 19-22 óráig

Hogy miért Elvis???

Elvis Presley 1957. január 6-án az Ed Sullivan Showban adta elő a Béke a völgyben (Peace in the Valley) című dalt, amelyet az ’56-os magyar forradalomnak dedikált. Elvis egy nagy, magyar segélykampányt tervezett, és ezzel a dallal akarta buzdítani a közönséget az adakozásra.

Idén a Fővárosi Önkormányzat javaslata alapján, Elvist a forradalom eszméivel való őszinte együttérzéséért, az áldozatok megsegítésére tett erőfeszítéseiért, illetve a forradalom eseményeinek amerikai népszerűsítésében vállalt kiemelkedő szerepéért Budapest díszpolgárává kívánják avatni, valamint közteret elnevezni róla.  

Ez volt az a hír, ami a Magyarországra utazó Lamelos csoport tagjait fogadta, és ezért határozták el, hogy a kArton galériában Stark Attilával közösen megrendezett kiállításuknak Elvis lesz a központi alakja. Építettek egy ember nagyságú Elvis fejet, amely bármilyen kérdésre válaszol  - Sure mama! Ezen kívül az öt művész közösen, a helyszínen, három pannót is telefestett Elvissel, a Király kedvenceivel a tehenekkel és a híres Elvis féle banános-mogyorókrémes szendvicsekkel.

A Lamelos + Stark kiállításon megtekinthetők az alkotók egyéb munkái is!

A bulin tombolát is sorsolunk!

A jó hangulatról Elvis és DJ Shuffle gondoskodik

A buli 10 órától a Roham Bárban (VIII. Vas u. 16.) folytatódik, ahol Stark Attila és barátai válogatják a zenéket!
(
http://www.facebook.com/DirtyKaleidoscope )

A belépés ingyenes!

 

 
írta: kArton