English
kArton hírlevél

Üzemeltető: lev-lista.hu

Keresés

   kArton > galéria > volt

Ágnes 3 új, egymással összefüggő sorozatot állít ki 2004 tavaszán, a tömegkultúra hordalékából merítve. A kArton galériában bemutatásra kerülő munkái egy családi történet és a női létforma különböző szerepmodelljeit keltik életre.

kArton Galéria Hecker Péter 2003/2004-ben készült legújabb festményeit mutatja be. A kiállítás címe, "Hecker Travel" már jelzi a művek tematikáját.

 

Előadás és beszélgetés: Fredrik Strömberg részvételével a Swedish Comics History c. könyvek szerzőjével, valamint a Bild & Bubbla képregény magazin munkatársával.

Zórád Ernő Egy vándorfestő ifjúságai 1911-1951 című könyvét átdolgozott formában és bővített képanyaggal a kArton Alapítvány a napokban adta ki.

 

az in_between : architecture csoport multimédia installációja

Válogatás a Belga Képregény Múzeum anyagából

 
Lóránt Attila fotói  tovább
dátum: 2003.10.02

A kArton Galéria Lóránt Attila kiállítását mutatja be, akinek a képei nem tartoznak a divatos áramlatok sodrába, a hivatalos trendek közé.

Óra Művek  tovább
dátum: 2003.09.11

2001 őszén a kArton Galéria az “Óraművek - Életművek” kiállítással nyitotta meg kapuját a nagyközönség előtt.

 

A kArton karikatúra és képregény múzeum, valamint a kArton alapítvány 2003. május 8 - június 28.-a között Marianna Gartner kiállítást rendezett.

Gerhard Haderer  tovább
dátum: 2003.03.10

A kArton karikatúra és képregény múzeum, valamint a kArton alapítvány 2003. április 10. és május 3.-a között Gerhard Haderer: Jesszus! kiállítást rendezett.

 
Frissebb cikkekKorábbi cikkek